SHITET SHTEPIA 900m2 me 9ARI OBORR Rr.ALBANIA-FR 213/17

Shitet: Shtëpia
Kuadraturë :900m2
Oborr: 9 ari
Adresa:Rr. Albania Ferizaj
Shtepia posedon teras, podrum/
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut”afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1058
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 900 m2
Address : Rr. Albania
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.