258,000.00

Shitet: shtëpia dy kateshe Ekzkluzive e mobiluar

Shitet: shtëpia dy kateshe Ekzkluzive e mobiluar
Kuadratur:220m2
4.14 Ari Toke se bashku me shtepi.
Organizimi i mbrendshem:
Kati -I- eshte i hapur -sallon me kuzhine,nje dhome gjumi dhe banjo
Kati-II- kater dhoma gjumi dy banjo,dhe nje kabinet.
Adressa:Rr.Rifat Berisha-Ferizaj
Pronari :Shqipetar
Dokumentacioni: Ne rregull.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1826
Price : 258,000.00
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 220 m2
Address : Rr.Rifat Berisha
State : Kosov
City : Ferizaj

Tags

Agjensioni Lina
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.