SHITET SHTEPIA dy kateshe me 2,41ARI OBORR 104/16SH

Shitet: Shtëpia me 2.4 ari oborr
Shtëpia është e re.Kjo shtëpijë gjendet në vend shumë të mirë në Emin Durak-Rr.Xhev Lladrovci

Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacion në rregullë.
Shtëpija është dy kate dhe nuk ka nevoj për investime të tjera.
Cmimi: 130 000 euro
Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut ”afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1743
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 180 m2
Address : Rr. Xhev Lladrovci
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.