Shitet shtepia dy kateshe me 4ari oborr ne Lagjen Iliria Ferizaj

Shitet : Shtepia 2 kateshe me 4 ari oborr
Organzimi i mbrendshem :Sallon me kuzhine,kater dhoma gjumi,banjo.

Adressa: Lagjia Iiliria ne -Ferizaj
Dokumentacioni : Ne rregull
Pronari : Shqipetar.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, info@agjensioni-lina.com

 

Details

ID : 2440
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 264 m2
Address : Lagjia Iiria
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.