SHITET- SHTËPIA me 18 ari Rruga.Godancit Shtime

Shitet Shtëpia
Oborr : 18 ari
Organizimi i mbrendshëm-Bodrum ka garazhd + 2 dhoma gjumi dhe nje depo.
;K-I Qëndrimi ditor+kuzhinë,depo,një dhom gjumi,wc,terasë
K-II Katër dhoma gjumi,terasë,wc+banjo.

E Gatshme Per Banim.
Adressa; Rr.Godancit-Shtime
Infrastruktur: rrugė,kanalizim,ujėsjellės
Pronari: shqiptarė dhe dokumentacioni nė rregullė.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti : tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1342
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 220 m2
Address : Rr. Godancit- Shtime
State : Kosovo
City : Shtime
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.