SHITET Shtëpia me 25 ari në Pojatë

Shitet:Shtëpija 200 m2 banim dhe 100 m2 podrumi
Shtëpija është komfor dhe renovuar kohën e fundit.Ka pozicion shumë të mirë dhe po ashtu ka 25 ari oborrë ku një pjesë është e mjellur me pemë të ndryshme.
Ka infrastrukturën e kompletuarë si rrugë,ujësjellës dhe kanalizim.
Është pronë e shqiptarit dhe dokumentacionin në rregullë.
Për një vlerë të shtëpisë pranohet kompenzim banes rrethë 100 m2.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut ” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1998
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 200 m2
Address : Pojate
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.