-Shitet shtëpia me 3.5ari oborr në Lagjën Iliria- Ferizaj

Shitet : Shtepia dy kateshe me 180 m2
Oborri: 3.5
Adresa: Lagjia Iliria Ferizaj
Pronari: Shqiptar dhe me dokumentacion ne rregull

Ndermjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa : Rr Driton Islami afër” ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1085
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 180 m2
Address : Lagjia Iliria
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.