-SHITET SHTEPIA ME 3ARI OBORR NE LAGJEN ILIRIA- FERIZAJ 198/17

Shitet;Shtëpia
Kuadraturë; 172m2
Oborrë; 3 ari
Eshte e kompletuar me infrastruktur si:ujesjelles,kanalizim ,kabllovik,etj.
Adressa;LAGJIA ILIRIA -Ferizaj
Pronar;Shqipëtar
Dokumentacion;Ne Rregull

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut ” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 454
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 172 m2
Address : Lagjia Iliria
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.