SHITET SHTEPIA ME 3ARI OBORR RR.GANIMETE TERBESHI189/17

Shitet:Shtëpia
Siperfaqe;150 m2
Oborr:3ari
Adresa:Rr.Ganimete Terbeshi-Ferizaj
Pronar shqiptar.
Dokumentacioni në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut afër” ETC
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1072
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 150 m2
Address : Rr. Ganimete Terbesh
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.