SHITET SHTEPIA me 4 ARI OBORR RR.VELLEZERIT GERVALLA 31/16SH

Shitet: Shtëpia
Kuadraturë:300m2 me 4ari oborrë.
Infrastrukutë;Kompletë
Lokacioni: Vëllezrit Gërvalla-Nënë Tereza
Pronari dhe dokumentacioni:Shqiptarë
dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr e Reqakut, afër ETC
Telefoni: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1049
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 300 m2
Address : Rr. Vellezerit Gervalla
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.