-Shitet shtepia me 4ari toke Rr.Astrit Bytyqi

Shitet Shtëpia 1 Katshe me 4 ari toke
Lagja eshte me infrastrukture komplete
Adressa;Rr.Astrit Bytyqi
Dokumentacion;Në Rregullë dhe Pronar Shqipatrë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr .Recakut” afër ETC
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 2260
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 150 m2
Address : Rr. Astrit Bytyqi
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.