-Shitet shtëpia me 76 ari në Talinovc-Ferizaj

Shitet:Shtëpia e re
Hapësirë:280 m2
Trualli:76 ari
Organizimi i shtëpisë:Kati parë-qëndrimin ditorë,kuzhinë e veqantë,depo e madhe,dhomë gjumi dhe banjo.
Kati dytë:tri dhoma gjumi,wc+banjo dhe dy terasa të mdhaja.
Shtëpia është shumë funksionale dhe e ndërtuar me material të cilësisë së lartë.ka izolim dhe fasadë që mirëmbahet lehtë.
Po ashtu kjo parcelë është rrethë rrugës kryesore dhe e përshtatëshme edhe për biznes.
Dimensionet e parcelës jan të përshtatëshme për të ndërtuar edhe disa shtëpijë.
Ka rrugë.rrymë.ujë dhe kanalizim.
Pronari shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar:Agjensioni Lina
Kontakti tel. 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 479
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 280 m2
Address : Talinovc
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.