Shitet Shtëpia me Lokale dhe me 4.2 ar oborr -Ferizaj

Shitet:Shtëpia me lokale
Parcela:4.2 ari
Organzimi:Podrumi me garazha 120 m2
Kati parë:sallon me kuzhinë +dy dhoma gjumi,wc+b,depo.
Kati dytë:tri dhoma gjumi dhe wc+b.
Kati tretë: sallon dhe dy dhoma gjumi.
Po ashtu aneksi ka tri lokale dhe nënkulmin koplet të hapurë.
Shtëpia gjindet në zonën e ndërtimit të lartë.
Pronari shqiptarë dhe dokumentacioni në rregulë.
Pranojmë 50 % kompenzim .

Për shitjen e pronës i AUTORIZUAR
Agjensioni LINA
kontakti:tel:(+377)44/106-626 dhe (+383)44/172-626

Details

ID : 709
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 500 m2
Address : Rr. Hysen Terpeza
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.