SHITET SHTEPIA ME NGROHJE SOLARE+(e mobiluar).

Shitet: Shtëpia e mobiluar
Kuadraturë: 250 m2 banim me gjithsejt 4.5 ari truallë.
Lokacioni: Rr F.Kerqeli vetëm 100 m nga Rr Vll,Gërvalla(afër Furra Flaka)
Organizimi i mbrendshëm: Kati I -qëndrimin ditorë+kuzhina,një dhomë gjumi,wc+b,depo ndërsa Kati dytë : tri dhoma gjumi,wc+b dhe terasë.
Po ashtu ka dhe garazhë dhe komplet oborri i rrethuar me mur.
Dokumentacioni :Krejt në rregullë
Shtëpia shitet: E mobiluarë 148000 euro dhe pa mobilje 135000 euro.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut,afer ETC
Telefoni: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1972
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 250 m2
Address : Rr. Vellezerit Gervalla
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.