SHITET SHTEPIA+5ARI OBORR Rr.PLESHINES97/16SH

Shitet ; Shtëpia
Kuadraturë:Shtëpia me 260 m2 dhe 5 ari oborrë
Infrastrukturë;Kompletë
Lokacioni: Rr e Pleshinës afër Market Berisha
Shtëpia ka mundësi të ndrrohet me pllac në ndonjë lagje tjetër
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë
Cmimi: 115 000
Ndërmjetsues i autorizuar : Agjensioni LINA

Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1735
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 260 m2
Address : Rr. Pleshines
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.