Shitet shtëpia,ferma dhe pemishtja -Nerodime

Shitet:Shtëpia dy katëshe
Ferma e kompletuar me infrastrukturë
Pemishtja me 600 fidane.
Trualli:80 ari
Trualli ka rrugën,rrymë,kanalizim,ujë dhe poashtu lumin shumë afër,

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Driton Islami ”afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1953
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 8000 m2
Address : Nerodime
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.