Shitet Toka 14 ari.60 në Ferizaj

Shitet:Toka
Siperfaqe:14 ari e 60 m2
Infrastruktura e kompletuar
Shumë e përshtatëshme për vendbanim
Pronari :Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregull
Vetëm pak metra nga shkolla Ganimete Terbeshi

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA

Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1884
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1400 m2
Address : Rr.Ganimete Terbesh
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.