Shitet Toka 15.6 ari Rr.Hasan Prishtina

Shitet:Toka
Hapsirë;15.6 ari
Adresa: Rr: Hasan Prishtina -Ferizaj
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë
Dokumentacion në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1408
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1560m2 m2
Address : Rr.Hasan Prishtina
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.