Shitet Toka 15ari ne Nekodim Rr. Besim Rexhepi Ferizaj

Shitet;Toka
Hapsirë; 15ari ( ndahet edhe ne parcela)
Adresa; Nekodim -Rr Besim Rrexhepi Ferizaj
Pronari; Shqipëtarë dhe dokumentacion ne rregull
Infrastruktura; e kompletuar

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr. Recakut afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

I/E Nderuar

me respekt Agj: LINA

Details

ID : 2600
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1500 m2
Address : Rr. Besim Rexhepi
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.