Shitet Toka 16 ari ne Ferizaj

Shitet;TOKA
Hapësirë:a6 ari
Infrastruktura:e kompletuar
Pronari:Shqiptarë
Dokumentacioni;Në rregullë.
Adressa;Muj Krasniqi Ferizaj
Qmimi;13000 euro/ari
Toka: ndahet edhe ne parcela te vogla.
Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Sali Ceku afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1700
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1600 m2
Address : Rr. Muj Krasniqi
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.