Shitet Toka 1hektare e 45ari ne Gerlice

Shitet:Toka
Hapsirë;1 hektar e 45 ari
Adresa: Gerlice (Magjistrale Ferizaj-Shkup) afer autostrades
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë
Dokumentacion në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

me respekt Agj: LINA

Details

ID : 2539
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 14500 m2
Address : Gerlice
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.