Shitet Toka 2 hektare e 75 ari ne Gerlice

Shitet: Toka
Hapësirë: 2 hekterë e 75 ari
Lokacioni : Gerlice (Magjistrale Ferizaj Shkup)
Infrastrukturë: Të kompletuarë
Pronari: Shqiptarë dhe me dokumentacion në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Driton Islami ”afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2531
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 27500 m2
Address : Gerlice
State : Kosovo
City : Feizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.