Shitet Toka 24 ari ne Muhovc

Shitet:Toka
Hapësirë:24 ari
Adresa:Muhovc

Toka ndahet ne parcel te vogla

Cmimi:5000/Euro Ari

Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
Adresa:Rr.Recakut afer ETC

Details

ID : 1708
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 2400 m2
Address : Muhovc
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.