Shitet toka 47ari me Objekt Magjistrale Fr-Pr

Shiten 47ari toke me objekt dhe shtepi.
Objekti është i gatshëm për punë.
Infrastrukturë;Kompletuarë
Adresa;Magjistrale Ferizaj-Prishtinë-Prelez
Pronar;Shqiptar
Dokumentacion;Në Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail,com

Details

ID : 2369
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 4700 m2
Address : Magjistrale Fr-Pr
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.