Shitet Toka 57ari ne Llugaxhi

Shiten:57.22 ari në magjistralen Ferizaj -Prishtinë
Parcela ka dimensione të mira për biznes dhe po ashtu ndodhet në zonë biznesi.
Është pronë e shqiptarit dhe me dokumentacion në rregull.
(çmimi është pak i diskutushëm)

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr A.Kaqiku” afër Rest.ORCHIDE
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1675
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 5700m2 m2
Address : Llugaxhi
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.