Shitet toka 6.25ari ne Lagjen NIC-PR

Shitet:Toka
Hapsirë:6.25ari
Adresa:Lagjja Nic-Prishtine
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë
Dokumentacion në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2034
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 625m2 m2
Address : Lagjja Nic
State : Kosova
City : Prishtine
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.