Shitet Toka 60ari Doganaj-Ndahet ne parcela

Komuna: Ferizaj
Shitet: Toka
Hapësirë: 60 ari
Adresa:Rr. Lulzim Haxhimusa– Doganaj Ferizaj
Dokumentacioni: Pronari Shqiptarë dhe me dokumentacion në rregullë.
Infrastruktur e kompletuar

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1414
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 6000m2 m2
Address : Doganaj
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.