Shitet toka 70.62ari ne Magjistralen Pr-Fr

Shitet;Toka me 70.62ari .
Ndahet ne Parcela
Infrastruktura:e kompletuar
Pronari:Shqiptarë
Dokumentacioni;Në rregullë.
Adressa;Magjistralja Prishtine-Ferizaj

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recaku afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, info@agjensioni-lina.com

Details

ID : 2077
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 7000 m2
Address : Magjistrale Pr-Fr
State : Kosova
City : Prishtine-Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.