SHITET Toka 88 ari në Rakaj

Shitet:Toka
Hapsirë;88ari
Adresa: Në Rakaj(afër Shkollës)
Infrastrukturë;Të Kompletuarë
Pronar;Shqiptarë dhe Dokumentacion në rregullë
Parcela ka dimensionet shumë të mira

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1961
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 88000 m2
Address : Rakaj
State : kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.