Shitet toka për Villa në Zllatar-Pr

Shitet:Toka 2 hektarë e 40 ari
Adresa:Zllatar-Prishtinë
Kjo hapësirë është e dedikuar për villa ngase ka pamje dhe konfiguracion përfekt.
Pronari :shqiptarë
Dokumentacioni në rregullë

Adresa:Rr.Recakut afer ETC
Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elrkt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1654
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 24000m2 m2
Address : Zllatar
State : Kosova
City : Prishtine
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.