Shitet Trualli 11ari në Komogllavë

Shitet : Trualli
Hapësirë: 11 ari
Adresa: Komogllavë
Infrastrukturë; Kompletë
Pronar; Shqiptarë dhe dokumentacion në rregullë
Parcela është në fillim të lagjës dhe e përshtatëshme edhe për banim por edhe për ndonjë lokal biznesi.
Parcela ka infrastrukturë dhe po thuaj në rrugën kryesore.

Ndërmjetsues i autorizuar:Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut ”afër ETC
Kontakti:tel/viber:(+377)044/106-626 dhe 044/172-626
Adress,elkt;lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2072
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1100 m2
Address : Komogllave
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.