-SHITET VILLA ME 5ARI TOKE Ne JEZERC 197/17

Shitet :Villa
Oborr: 5 ari
Adresa:Jezerc
Pronari: Shqiptar
Dokumentacioni : Ne rregull.
Villa eshte ne pozicion shume te mire e kompletuar me infrastruktur.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr.Recakut afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1258
Property Type : Villa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 80 m2
Address : Jezerc
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.