Tag:Banesa per shitje

Shitet banesa 84 m2 Rr.A.Bytyqi

Rr.Astrit Bytyqi Shitet:banesa e gatëshme Kuadraturë:84 m2 Kati:VI Organizimi: dhomë gjumi me kuzhinë,dy dhoma gjumi,wc+b,wc,depo dhe terasë.…
Area:   84m2 m2

Shitet Banesa 92m2 K-VI(e mob) R.Inves

Ferizaj Shitet: Banesa Kuadratur:92 m2 Kati: VI Gjendja: e gatshme dhe emobiluar Organizimi i mbrendeshm: qendrimi…
Area:   92m2 m2

Shitet Penthouse,240m2 në Rr.Gilanit

Rr.Gjilanit Shitet : Penthouse Kuadraturë:240m2 banim dhe 240m2 terasë Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimë ditore+kuzhina,pesë dhoma fjetje,dy…
Area:   240m2 m2

Shitet Banesa 106m2,Kati VI Lagje të re

Lagje te Re Shitet; Banesa(e mobiluar) Kuadraturë; 106(3+1) Kati; VI Organizimi i mbrendshem; Kuzhinë+sallon,depo,tre dhom gjumi,wc,terasë Adressa;Në Lagjen…
Area:   106m2 m2

Shitet Penthouse Te Unioni RR.Sali Ceku

Rr.Sali Ceku Shitet : Penthouse Kuadraturë:157m2 banim dhe 67m2terasë Organizimi i mbrendshëm: Qëndrim ditore+kuzhina,tre dhoma fjetje,tre wc+b,depo…
Area:   157m2 m2

Shitet Banesa 111m2 te Semitronix F.Kosovë

Fushe Kosove   Shitet Banesa 111m2 3+1 e gatshme. Kati; I Investitor :SEMITRONIX Adresa:Rr për Fushë Kosovë…
Area:   111 m2

Shitet banesa 55m2 kati I Breg Diellit-Pr

Bregu i Diellit Shitet: Banesa Kuadraturë: 55m2 Kati:-I-rë Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,nje dhome fjetje,wc+b dhe terasë. Pronar;Shqiptarë…
Area:   55 m2

Shitet banesa 60m2 kati III Rr.Deshmoret e Kombit

Rr.Deshmoret e Kombit Shitet: Banesa Kuadraturë: 60m2 Kati:-III-të Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,nje dhome fjetje,wc+b dhe terasë. Pronar;Shqiptarë…
Area:   60 m2

Shitet banesa Duples 138m2 ne Breg Diellit-Pr

Bregu i Diellit Shitet:Banesa duplex e mobiluar Hapësirë:138 m2 Kati:IV Adresa:Te banesat e bardha në Bregun e Diellit…
Area:   138 m2

Shitet banesa 95m2 K-V-përball.st.Autobusav

Perball St.Autobusave Shitet: Banesa(e gatëshme) Kuadratura: 95m2 Kati;V Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma gjumi,depo,wc+b, terasë .…
Area:   95 m2