Tag:objekte

Shitet Objekti me 14,75ari Toke ne Babush

Babush Shitet:Objekti Posedon 14.75 ari Toke Hapësirë e përshtatshme për biznis dhe afarizem. Adressa:Babush Pronar;Shqiptar Dokumentacion;Në…

Ipet me qera objekti IV-kat me podrum Magj. Fr-Shku

Magjistrale Fr-Shkup Ipet me qera:Objekti per biznes IV kate se bashku me podrum. Objekti ka 1200 m2…
Area:   1200 m2

Shitet Objekti 700m2 ne Ferizaj

Rr.Enver Topalli Shitet ;Objekti Kuadraturë;700m2 Kat:Lokali perdhese,dhe III kat, podrum Adresa;Rr.Enver Topalli Infrastrukturë;E kompletuar Dokumentacion;Në Rregullë Pronar;Shqiptarë…
Area:   700 m2

Ipet me qera objekti 250m2 dhe 600m2 oborr

Magjistrale Fr-Pr Ipet me qera; Objekti Kuadraturë; 250m2 kati perdhese si dhe 600m2 oborr. Objekti eshte -III-Kate…
Area:   250 m2

Shitet Objekti 600m2+15ari toke Rr.Pleshines

Rr.Pleshines Shitet:Objekti 600m2 15ari Toke Adresa:Rr.Pleshines-Ferizaj Ky objekt i plotson kushtet edhe për shumë veprimtari biznesi.…
Area:   600 m2

Shitet Objekti me 5ari Rr.Pleshines

Rr.Pleshines Shitet: Objekti Adresaa: Rr.Pleshines -Ferizaj Dokumentacioni:Ne rregull Pronari : Shqipetar Ndermjetsues i autorizuar; Agjensioni LINA…
Area:   800 m2

Shitet Restaurant-Hotel Muhaxheri 900m2

Rr.Rexhep Bislimi Shitet: Restaurant+Hotel Muhaxheri Hapësira komplet 900m2 Objekti eshte 5kate 15 -Dhomat e mobiluara komplet+4dhoma shtepia…
Area:   900 m2