Tag:toka

Shitet Toka 15ari ne Nekodim Rr. Besim Rexhepi Ferizaj

Rr. Besim Rexhepi Shitet;Toka Hapsirë; 15ari ( ndahet edhe ne parcela) Adresa; Nekodim -Rr Besim Rrexhepi Ferizaj Pronari;…
Area:   1500 m2

Shiten 62ari toke +Objekti ne Magjistale Fr-Pr

Magjistale Fr-Pr Shitet:Toka + Objekti 450m2 dhe 22Villa Hapësirë:62ari Adresa:Magjistrale Fr-Pr Infrastruktura e kompletuar. Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni…
Area:   6200 m2

Shiten 90ari toke ne Talinoc

Talinoc Shitet:Toka Hapsirë;90ari Adresa:Talinoc Infrastrukturë;Të Kompletuarë Pronar;Shqiptarë dhe Dokumentacion në rregullë Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA…
Area:   9000 m2

Shiten 20 ari Toke te Fabrika Gypav Ferizaj

Fabrika Gypav Shitet;Toka Hapsirë; 20ari Adresa; Te Fabrika Gypav Ferizaj Pronari; Shqipëtarë dhe dokumentacion ne rregull Infrastruktura;…
Area:   2000 m2

Shitet Toka 1hektare e 45ari ne Gerlice

Gerlice Shitet:Toka Hapsirë;1 hektar e 45 ari Adresa: Gerlice (Magjistrale Ferizaj-Shkup) afer autostrades Infrastrukturë;Të Kompletuarë Pronar;Shqiptarë…
Area:   14500 m2

Shitet Toka 2 hektare e 75 ari ne Gerlice

Gerlice Shitet: Toka Hapësirë: 2 hekterë e 75 ari Lokacioni : Gerlice (Magjistrale Ferizaj Shkup) Infrastrukturë:…
Area:   27500 m2

Shiten 80ari toke ne Talinoc te Muhaxherve

Talinoc I Muhaxherve Shiten:80ari toke Lokacioni :Talinoc I Muhaxherve Infrastruktura:Te kompletuar Pronari: Shqiptarë Dokumentacioni: Në rregullë Ndërmjetsues i…
Area:   8000 m2

Shiten 40ari toke ne Viti

Viti Shitet:Toka Hapsirë;40ari Adresa:Viti Infrastrukturë;Të Kompletuarë Pronar;Shqiptarë Dokumentacion në rregullë Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA Adresa:…
Area:   4000 m2

Shiten 5ari toke ne Rr.Kadri Zeka

Rr.Kadri Zeka Shitet:Toka Hapsirë;5ari Adresa: Rr.Kadri Zeka -Ferizaj Infrastrukturë;Të Kompletuarë Toka eshte 6m rreth rruges. Pronar;Shqiptarë Dokumentacion…
Area:   500 m2

Shiten 4 arti Toke te Parku i Lirise Ferizaj

Te Parku I Lirise Shitet:Toka Hapësirë:4 ari Adressa: Te Parku I Lirise (Te Pishat) Ferizaj Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në…
Area:   400 m2