Tag:Toka ne shitje

Shiten 50ari toke ne Gjyrkovc

Gjyrkovc Shitet: Toka Hapësirë: 50 ari Adresa:Gjyrkovc-Shtime Dokumentacioni: Pronari Shqiptarë dhe me dokumentacion në rregullë. Infrastruktur…
Area:   5000 m2

Shiten 50ari toke ne Gjyrkovc 75/18

Gjyrkovc Shitet: Toka Hapësirë: 50 ari Adresa:Gjyrkovc-Shtime Dokumentacioni: Pronari Shqiptarë dhe me dokumentacion në rregullë. Infrastruktur…
Area:   5000m2 m2