Tag:Toka per shitje

Shiten 55ari toke ne Lloshkobare

Lloshkobare Shitet:Toka Hapësirë:55ari Adresa:Lloshkobare-Ferizaj Infrastruktura e kompletuar. Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë. Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni…
Area:   5500 m2