Tag:Toke per shitje

SHITEN 8ARI TOKE RR.VAROSHIT

Rr.Varoshit Shitet:Toka Hapësirë:8ari Adresa:Rr.Varoshit-Ferizaj Infrastruktura e kompletuar. Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë. Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni…
Area:   800 m2