TOKA NË SHITJE

AGJENSIONI PËR PATUNDSHMËRI LINA 

Shiko me shumeNa Kontaktoni

POSTIMET E FUNDIT

Shitet shtëpia 180 m2+ 6.3 ari oborrë

168,000.00 Rr.Kalabria Shitet shtëpia 180 m2 Oborrë :6.3 ari Organizimi:Kati përdhesë:dhomë dite,kuzhinë,depo,wc+b dhe terasë Kati I:tri dhoma…
Area 180 m2 m2

Shitet shtëpia me 4 ari Rr.Varoshit 208/17

80,000.00 Rr Varoshit Ferizaj
Area 150 m2

Shiten 50ari toke ne Gjyrkovc

Gjyrkovc Shitet: Toka Hapësirë: 50 ari Adresa:Gjyrkovc-Shtime Dokumentacioni: Pronari Shqiptarë dhe me dokumentacion në rregullë. Infrastruktur…
Area 5000 m2

SHITEN 8ARI TOKE RR.VAROSHIT

Rr.Varoshit Shitet:Toka Hapësirë:8ari Adresa:Rr.Varoshit-Ferizaj Infrastruktura e kompletuar. Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë. Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni…
Area 800 m2

Shiten 55ari toke ne Lloshkobare

Lloshkobare Shitet:Toka Hapësirë:55ari Adresa:Lloshkobare-Ferizaj Infrastruktura e kompletuar. Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë. Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni…
Area 5500 m2

Shiten 80ari toke ne Jezerc

Jezerc Shitet:Toka Hapësirë:80ari Adresa:Jezerc Infrastruktura e kompletuar. Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë. Adresa:Rr.Recakut afer ETC Ndërmjetsues…
Area 8000m2 m2

Shiten 10 ari toke mbrapa Etc-s

mbrapa Etc-s Shitet:Toka Hapësirë:10 ari Adresa:mbrapa Etc-s Infrastruktura e kompletuar. Pronari:dokumentacioni në rregullë. Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni…
Area 1000m2 m2

Shitet Toka 15.6 ari Rr.Hasan Prishtina

Rr.Hasan Prishtina Shitet:Toka Hapsirë;15.6 ari Adresa: Rr: Hasan Prishtina -Ferizaj Infrastrukturë;Të Kompletuarë Pronar;Shqiptarë Dokumentacion në rregullë Ndërmjetsues…
Area 1560m2 m2

Shitet Toka 60ari Doganaj-Ndahet ne parcela

Doganaj Komuna: Ferizaj Shitet: Toka Hapësirë: 60 ari Adresa:Rr. Lulzim Haxhimusa– Doganaj Ferizaj Dokumentacioni: Pronari Shqiptarë…
Area 6000m2 m2

Shiten 15ari tokes rruges per Brezovic

Rruges per Brezovic Shitet:Toka Hapësirë:15 ari Adresa:Rruges per Brezovic Infrastruktura e kompletuar. Pronari:dokumentacioni në rregullë. Ndërmjetsues i autorizuar:…
Area 1500m2 m2

Shiten 3.6 ari tokë Rr.Xhemë Gostivari

Rr.Xhem Gostivari Shitet:Toka Hapësirë:3.60 ari Adresa:Rr.Xhem Gostivari-Rr.Te Pleshines Infrastruktura e kompletuar. Pronari:dokumentacioni në rregullë. Ndërmjetsues i autorizuar:…
Area 360m2 m2

Shiten 27ari toke Mbrapa Ferplast

Rr.Metush Krasniqi Shitet:Toka Hapsirë:27ari Adresa:Rr.Metush Krasniqi -mbrapa Ferplast Ferizaj Infrastrukturë;Të Kompletuarë Pronar;Shqiptarë Dokumentacion në rregull Ndërmjetsues i…
Area 2700m2 m2