VILLA NË SHITJE

AGJENSIONI PËR PATUNDSHMËRI LINA 

Shiko me shumeNa Kontaktoni

POSTIMET E FUNDIT

SHITEN VILLAT NE BREZOVIC

Brezovice Shiten:Villat Adresa:Brezovic Villat gjenden ne vend shume te pershtatshem dhe jane jashtezakonisht funksionale per qendrim.…
Area 180 m2

-SHITET VILLA ME 5ARI TOKE Ne JEZERC 197/17

Jezerc Shitet :Villa Oborr: 5 ari Adresa:Jezerc Pronari: Shqiptar Dokumentacioni : Ne rregull. Villa eshte ne…
Area 80 m2

Shiten Villat Ekskluzive ne Brezovic 239/17SH

Brezovice Shiten :Villat e mobiluara Banim:115 m2 Hapesire: nga 2.10 ari Pronari: Shqiptar Dokumentacioni : Ne…
Area 115 m2