GJENI PRONEN IDEALE

GJENI PRONEN IDEALE

Agjensioni për patundshmëri LINA ndërmjetëson në shitjen dhe blerjen e pronave, si : shtëpi, banesa, objekte afariste, villa, toka ...

€3300
4 Shtretër
2 Banjë
1200m2
Me Qera

Ferizaj

€1400
4 Shtretër
2 Banjë
1200m2
Blej

INTERCON

€1100
4 Shtretër
2 Banjë
1200m2
Blej

SNA SYLA

€1900
4 Shtretër
2 Banjë
1200m2
€3400
4 Shtretër
2 Banjë
1200m2
Me Qera

Muhoc

€1400
4 Shtretër
2 Banjë
1200m2
4 Shtretër
2 Banjë
1200m2
Shite

DREAM PALACE

€5300
4 Shtretër
2 Banjë
1200m2
Me Qera

Objekt

€1100
4 Shtretër
2 Banjë
1200m2
Shite

Jezerc

€4100
4 Shtretër
2 Banjë
1200m2

KËRKO NË BAZË TË LOKACIONIT

Ferizaj, Kosovë

13 Vetitë

Prishtinë, Kosovë

4 Vetitë

OFERTAT E REJA

URBAN CONSTRUCTION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Continue

SNA SYLA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Continue

Ferizaj

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Continue