€ 0 deri € 1,500,000

Karakteristika të Tjera
click to enable zoom
loading...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
Pamja Hart Rruge Satellite Hybrid Terrain My Location Ekran i plotë E mërparshme Tjetër

Properties listed in Jezerc

compare

5 Villa në shitje(shiten ndaras dhe komplet)

2
bedrooms
1
banjo
100 m2
size
dorart
6 Qershor, 2023
  • Advanced Search

    € 0 deri € 1,500,000

    Karakteristika të Tjera

Compare