€ 0 deri € 1,500,000

Karakteristika të Tjera
click to enable zoom
loading...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
Pamja Hart Rruge Satellite Hybrid Terrain My Location Ekran i plotë E mërparshme Tjetër
Your search results

Blog Archives

Shitet Toka 11ari ne Talinoc i Muhaxherëve-Ferizaj

11 Ari | E përshtatshme për biznes apo banim. Talinoc i Muhaxherëve-Ferizaj Parcela ka dimensio [more]
nga Donika
Maj 13, 2024

Parcelat ne shitje nga 4.5 ari deri me 5.89 ari Jerzercë

PARCELAT NË SHITJE Nga 4.5 ari deri me 5.89 Ari | Të përshtatshme për restaurant apo banim. Jez [more]
nga Donika
Maj 07, 2024

Shitet Lokali 417 m2 kat Perdhese Rr. Uran Tinova Ferizaj

LOKALI NË SHITJE Rr.Uran Tinova-Ferizaj 417m2 | Kati 0 | Dream Palace Lokali është rreth rrugës [more]
nga Donika
Maj 06, 2024

Parcela ne shitje 2.45 Hektarë ne Magjistrale Shtime-Lipjan

PARCELA NË SHITJE 2.45 HA | E përshtatshme për biznes apo parcelizim. Magjistrale Shtime-Lipjan [more]
nga Donika
Maj 06, 2024

Shitet parcela dhe shtepia me 4.68 ari ne Rr. Varoshit Ferizaj

PARCELA DHE SHTEPIA NË SHITJE 4.68 Ari | E përshtatshme për biznes dhe banim Shtëpia ka 400m2 b [more]
nga Donika
Pri 23, 2024

Shitet parcela 7.74 ari Mrapa fabrikes së gypave | Ferizaj

PARCELA NË SHITJE 7.74 ari | E përshtatshme për banim ose biznes. Mrapa fabrikes së gypave | Fe [more]
nga Donika
Pri 23, 2024

Shtepite ne shtije me 4.35ari Te Gjykant | Ferizaj

Shtëpitë në shitje 4.35 Ari | Mrapa Etc-së Te Gjykant | Ferizaj Shtëpitë kanë pozitë të përshta [more]
nga Donika
Pri 23, 2024

Shitet Parcela 6ari ne Jezerc

PARCELA NË SHITJE 6 ari | E përshtatshme për banim Jezerc | Ferizaj Parcela ka dimensione të pë [more]
nga Donika
Pri 22, 2024

Ipet me qera Lokali 300m2 kat -II- Ferizaj

LOKALI IPET ME QERA NË FERIZAJ Rr.Reqakut-Ferizaj 300m2 | Kati II Lokali është rreth rrugës kry [more]
nga Donika
Pri 22, 2024

Banesat ne shitje 113.16m2 kate te ndryshme Rr Deshmoret e Kombit DAAKONN INVESTMENTS

Banesat në #shitje 113.16m2 | Kate të ndryshme DAAKONN INVESTMENTS Rr.Dëshmorët e Kombit-Feriza [more]
nga Donika
Mar 28, 2024

Compare