€ 0 deri € 1,500,000

Karakteristika të Tjera
click to enable zoom
loading...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
Pamja Hart Rruge Satellite Hybrid Terrain My Location Ekran i plotë

Objketi ipet me qera 230m2 me 4ari oborr ne Talinoc i Muhaxhereve

Talinoc i Muhaxherëve,
add to favorites

Objketi ipet me qera 230m2 me 4ari oborr ne Talinoc i Muhaxhereve

Telefoni:
Email:

Contact Me

Property Enquiry

Your search results

Përshkrimi i Pronës

OBJEKTI IPET ME QERA
230m2 | 4 Ari
Talinoc i Muhaxherve – Ferizaj
INFO:
+383 45 639 291
+383 44 172 626
Adresa e zyrës Rr.Reçaku afër Etc-se në Ferizaj
📧Na kontaktoni edhe nëpermjet
adreses elektronike//
info@agjensioni_lina.com dhe lina_banesa@hotmail.com

Adresa: Talinoc i Muhaxherëve
Shteti: Shqipëri
Id e pronës: 19823
Madhësia e pronës: 230 m2

Compare