€ 0 deri € 1,500,000

Karakteristika të Tjera
click to enable zoom
loading...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
Pamja Hart Rruge Satellite Hybrid Terrain My Location Ekran i plotë

Shitet Toka 1H.06ari ne Prelez I Jerlive-Ferizaj

Prelez i Jerlive,
add to favorites

Shitet Toka 1H.06ari ne Prelez I Jerlive-Ferizaj

Telefoni:
Email:

Contact Me

Property Enquiry

Your search results

Përshkrimi i Pronës

PARCELA NË #shitje
1H.06 Ari | Rreth 27m shtrirje rreth rrugës së asfaltuar.
Prelez i Jerlive | Parcela është e përshtatshme për veprimtari biznesore apo edhe për lagje banimi.
INFO:
+383 (0) 44 106 626
+383 (0) 45 639 291
Adresa e zyrës Rr.Reçaku afër Etc-se në Ferizaj
📧Na kontaktoni edhe nëpermjet
adreses elektronike//
info@agjensioni_lina.com dhe lina_banesa@hotmail.com

Adresa: Prelez i Jerlive
Shteti: Shqipëri
Id e pronës: 19814

Compare