€ 0 deri € 1,500,000

Karakteristika të Tjera
click to enable zoom
loading...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
Pamja Hart Rruge Satellite Hybrid Terrain My Location Ekran i plotë

Shitet Toka 3.5ari në Laplasellë | Graqanicë

Laplasellë | Graqanicë,
add to favorites

Shitet Toka 3.5ari në Laplasellë | Graqanicë

Telefoni:
Email:

Contact Me

Property Enquiry

Your search results

Përshkrimi i Pronës

Parcela në shitje
3.5 Ari | Në zonë të parcelizuar e përshtatshme për banim.
Laplasellë | Graqanicë
Parcela ka pozit të përshtatshme dhe dimensione perfekte:17.5mX20m
INFO:
+383 (0) 44 106 626
+383 (0) 45 639 291
Adresa e zyrës Rr.Reçaku afër Etc-se në Ferizaj
📧Na kontaktoni edhe nëpermjet
adreses elektronike//
info@agjensioni_lina.com dhe lina_banesa@hotmail.com

Adresa: Laplasellë | Graqanicë
Qyteti:
Shteti: Shqipëri
Id e pronës: 19845

Compare